DIT ZIJN WIJ

Dit zijn wij

Wij zijn Jochen, Sofie, Mette-Marie, Marthe en Mies, de trotse eigenaars van het vakantiehuis, In ’t groene woud, in het charmante stadje Peer.

In 2016 besluiten wij in het gezellige stadje Peer, waar Jochen zijn roots liggen, het daar bekende café In ‘t groene woud te kopen. Een café waar vele herinneringen aan vast hangen voor menig Perenaar. Het heeft alleen een grondige opknapbeurt nodig!

Het werd onze missie om het bekende café te transformeren in iets heel bijzonders, nl. een prachtig vakantiehuis. Na veel ontwerpen, plannen en veel wikken en wegen zijn we in 2020 begonnen met de verbouwing. Vanwege de pandemie hadden we de kans om veel van het werk zelf te doen en hebben we onvermoeibaar gewerkt aan een modern, luxueus en comfortabel vakantiehuis.

Vandaag nodigen we je graag uit In ’t groene woud, een plek waar je nieuwe herinneringen kunt creëren met je geliefden. Ik ben Sofie, en ik sta voor jullie klaar een onvergetelijk verblijf bij ons te bezorgen. Of je nu op zoek bent naar kalmte en rust of de gezellige drukte van een levendige stad, bij ons zit je goed.

We kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten en jullie te laten zien wat In ’t groene woud allemaal te bieden heeft. Maak je alvast klaar voor een onvergetelijk verblijf met bijzondere herinneringen!

Tot snel!

Boek uw verblijf bij In ’t groene woud